Vliegen vanaf Rotterdam

begin uw vakantie vanaf vliegveld Rotterdam

Vijf nieuwe bestemmingen Transavia vanaf Rotterdam

| Geen reacties

Transavia vanaf RotterdamDeze week is Transavia begonnen met de eerste vluchten naar Venetië. Dit is de eerste van vijf nieuwe bestemmingen voor deze zomer van Transavia vanaf Rotterdam. Naast Venetië zijn ook Pisa, Valencia, Pula en Bergerac nieuw.

In totaal komt het aantal bestemmingen van Transavia vanaf Rotterdam op 22. Voor het uitvoeren van de extra vluchten stationeert Transavia een zesde Boeing 737 op het vliegveld. “We zijn blij dat we vanaf Rotterdam kunnen groeien. Met een extra toestel, type 737-700, kunnen we deze regio beter bedienen”, zegt de commercieel directeur van Transavia, Erik-Jan Gelink, hierover.

Naar Venetië wordt vier maal per week gevlogen. Ook naar de andere nieuwe Italiaanse bestemming, Pisa, zal vier keer in een week door Transavia gevlogen worden. Naar Bergerac in de populaire vakantiestreek de Dordogne zijn vijf vluchten per week.

Valencia is ideaal voor een stedentrip en Transavia vliegt vier maal per week naar deze Spaanse stad. Naar Pula in Kroatië wordt alleen in de drukste zomerperiode gevlogen. Er zijn vanaf juli drie vluchten per week.

Tickets voor de vluchten van Transavia vanaf Rotterdam boekt u via WTC.nl – World Ticket Center.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.