Vliegen vanaf Rotterdam

begin uw vakantie vanaf vliegveld Rotterdam

TUI vanaf Rotterdam

| 5 reacties

TUI vanaf RotterdamNu hier ook de vakantiereizen van TUI met vertrek vanaf Rotterdam. Met TUI reist u vanaf Rotterdam naar zonbestemmingen in Spanje, Portugal, Griekenland, Turkije of Kroatië.

TUI, die tot oktober van dit jaar reizen verkocht onder de naam Arke, behoort tot één van de grootste reisorganisaties van de wereld met dezelfde naam. De ambitie van TUI is om altijd een stapje verder te gaan en de verwachtingen van de reizigers te overtreffen. Zo wil TUI u een onvergetelijke vakantie bezorgen.

bekijk de vakanties van TUI met vertrek vanaf Rotterdam »

5 reacties

 1. Heb een reis geboekt op 1 januari 2016 naar Kos met vertrek op 7 juli.
  Echter kreeg ik afgelopen vrijdag bericht dat men niet meer vliegt naar Kos vanaf Rotterdam. Men geeft de exacte reden niet prijs. Weet iemand misschien iets meer hierover?

  • RTV Noord meldt dat er voorlopig geen vliegreizen vanaf Eelde of Rotterdam Airport van en naar Kos kunnen worden geboekt. Dit heeft te maken met het opschorten van de vluchten door Transavia. Het aantal boekingen van een vakantie naar Kos zou sterk achterblijven. Het vermoeden is dat dit verband houdt met de vluchtelingenproblematiek op Kos.

  • ik had in november 2015 geboekt voor de terugvlucht Kos – Rotterdam, maar deze is door Transavia “aangepast” naar Schiphol. ik heb naar Transavia gebeld en daar zei men, dat er sprake is van verminderde belangstelling voor vakanties naar Kos. geen woord over vluchtelingenproblematiek….

 2. September 2017 met Tui van Rotterdam naar Kos gevlogen.
  Nu werd gezegd dat ze in september niet vanuit Rotterdam vliegen. Trouwens niet alleen Tui maar ook niet
  Sunweb, D Reizen Neckermann.
  Hoe kan dit.

  • Helaas is Kos in 2018 niet één van de bestemmingen vanaf Rotterdam. U zult dus als u naar Kos op vakantie wilt moeten kiezen voor vertrekken vanaf een andere luchthaven. TUI vliegt wel vanaf Schiphol en Eindhoven naar Kos.

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.