Vliegen vanaf Rotterdam

begin uw vakantie vanaf vliegveld Rotterdam

Transavia niet meer naar Istanbul, Valencia en Praag

| 4 reacties

Transavia vanaf Rotterdam

foto: Andrew W. Sieber

Vanaf 1 april 2015 zal Transavia niet meer vanaf Rotterdam vliegen naar Istanbul, Valencia en Praag. Daar staat tegenover dat er vaker in de week gevlogen wordt naar Boedapest en Berlijn is een nieuwe bestemming van Transavia vanaf Rotterdam.

Nu vliegt Transavia nog van meerdere Nederlandse luchthavens naar dezelfde bestemmingen. Dit gaat volgend voorjaar veranderen. Stedenbestemmingen worden dan nog maar vanaf één Nederlandse luchthaven aangevlogen. Op deze manier wil de luchtvaartmaatschappij ruimte maken om meer routes dagelijks te kunnen aanbieden, zonder dat daar meer vliegtuigen voor nodig zijn. Zo kan Transavia de klanten meer vrijheid bieden om te kiezen wanneer zij willen vliegen. Ze denken zo ook aantrekkelijker te worden voor zakenreizigers.

Het gevolg van het nieuwe beleid is dat vliegveld Rotterdam de vluchten naar Istanbul (nu drie maal per week), Valencia (drie maal per week) en Praag (vijf maal) verliest. De vluchten naar Boedapest worden uitgebreid van drie maal naar zes maal per week. Daarnaast is Berlijn een nieuwe bestemming vanaf Rotterdam met zes wekelijkse vluchten.

Als alternatief voor de vluchten naar Istanbul die wegvallen kunt u reizen met Turkish Airlines. Ze vliegen vijf maal in de week naar Istanbul.

Tickets van Transavia en Turkish Airlines vanaf Rotterdam boekt u via WTC.nl – World Ticket Center.

4 reacties

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.