Vliegen vanaf Rotterdam

begin uw vakantie vanaf vliegveld Rotterdam

Met korting op vakantie met kinderen

| Geen reacties

korting vakantie met kinderenEliza was here heeft nu een mooie actie voor gezinnen met jonge kinderen. Met een kortingscode ontvangt u een korting van 50 euro op een gezinsvakantie.

Kortingscode
Voor de korting moet er een kind of kinderen meereizen met een leeftijd van onder de 18 jaar. Verder moet de vertrekdatum van de vakantie voor 31 oktober 2019 liggen. De korting is geldig tot 11 februari 2019. Boek daarom zo snel mogelijk met de kortingscode EZ19_GEZIN50.

Bijzondere en kindvriendelijke locaties
Voor gezinnen heeft Eliza was here een aantal bijzondere en kindvriendelijke locaties geselecteerd. Er is bijna altijd een zwembad bij de accommodatie en vaak ook een speeltuintje of er worden leuke uitstapjes georganiseerd. Een babybedje of babystoel kan gehuurd worden. Bij de reizen van Eliza was here is altijd een huurauto inbegrepen. Wel zo handig als u met het gezin op stap gaat. Voor de auto kan een kinderstoeltje gereserveerd worden.

Weg van de massa
Eliza was here biedt vakanties aan rond de Middellandse Zee. Denk hierbij aan de Griekse eilanden Corfu en Kreta, Italië, de Portugese Algarve en Spanje.

In het aanbod van Eliza was here staat couleur lokale, sfeer en kleinschaligheid centraal. De vakanties spreekt vooral vakantiegangers aan die rust zoeken en weg van de massa van hun vakantie willen genieten.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.