Vliegen vanaf Rotterdam

begin uw vakantie vanaf vliegveld Rotterdam

Gratis Trunki kinderkoffer

| 2 reacties

Boek nu een vakantie bij Sunweb en ontvang helemaal voor niks een kinderkoffer van Trunki. Hiermee kunnen uw kinderen zittend uitrusten op de Trunki of voortgetrokken worden als ze moe zijn. De koffer is vrolijk en opvallend en heeft ruimte voor de eigen spulletjes van uw kind.

Voor de gratis Trunki kinderkoffer moet u in mei boeken en de vakantie moet plaatsvinden voor 31 oktober 2016. De reisduur moet minimaal acht dagen zijn. De Trunki ontvangt u thuis door bij stap drie van de boeking de actiecode TRUNKIMEI2016 in te vullen.

Vanaf Rotterdam kunt u met Sunweb op vakantie naar tal van, ook voor kinderen, aantrekkelijke bestemmingen. U kunt vanaf Rotterdam met Sunweb reizen naar Spanje, Portugal, Griekenland of Turkije.


een Trunki kinderkoffer – het is niet gezegd dat deze uitvoering van de Trunki door Sunweb geleverd wordt!

2 reacties

  1. Geachte mevrouw, meneer,

    In mei heb ik een vakantie voor mij en mijn gezin geboekt naar Mallorca. Het boekingsnummer is 2854226. ik heb bij deze boeking ook de actiecode voor de Trunki koffer ingevuld en daarna nog een mailtje gehad dat de koffer onderweg was. Tot dusver hebben wij de Trunki kinderkoffer nog niet ontvangen. Wanneer kunnen wij deze koffer tegemoet zien?

    Met vriendelijke groet,
    J.M. Roose.

    • Voor uw vraag over de levering van de koffer kunt u het beste contact opnemen met de klantenservice van Sunweb. Hopelijk ontvangt u de koffer snel en kunt u genieten van een mooie vakantie!

Geef een reactie

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.