Vliegen vanaf Rotterdam

begin uw vakantie vanaf vliegveld Rotterdam

Aparthotel Barbacan en TUI gaan langdurige samenwerking aan

| Geen reacties

Aparthotel Barbacan en reisorganisatie TUI hebben besloten om een meerjarige overeenkomst te sluiten. Zo wordt een uitstekende samenwerking met deze populaire accommodatie voortgezet.

Barbacan populair
Het op het Canarische Eiland Gran Canaria gelegen Barbacan is geliefd bij de Nederlandse vakantiegangers. Veel reizigers komen jaarlijks terug.

Van de TUI klanten die zelf een vakantie hebben doorgebracht in Barbacan beveelt maar liefst 91 procent het aan. Op basis van honderden beoordelingen die zij achterlieten is de waardering gemiddeld een mooie 9.

Veel te bieden
Barbacan biedt ruime, moderne appartementen en bungalows in een prachtige groene tuin met drie zwembaden. Het complex ligt aan de rand van Playa del Inglés.

Door de verkrijgbare Nederlandse kranten en goed werkende, gratis WiFi blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen aan het thuisfront. Zelfs uw favoriete programma is te volgen op de Nederlandse zenders en het restaurant is zowel geliefd bij de Nederlandse als de Spaanse gast.

Barbacan in beeld

Meer informatie en boeken
Op de website van TUI vindt u nog veel meer informatie over Aparthotel Barbacan. Hier kunt u ook uw vakantie met vertrek vanaf Rotterdam boeken.

Geef een antwoord

Verplichte velden zijn aangegeven met een *.