Bereikbaarheid van vliegveld rotterdam

Uw vakantie beginnen vanaf vliegveld Rotterdam kan u behoorlijk wat reistijd besparen. U moet natuurlijk wel weten hoe u op het vliegveld moet komen. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer is vliegveld Rotterdam eenvoudig te bereiken.

Met de auto

Vliegveld Rotterdam, of zoals het vliegveld sinds kort officieel heet Rotterdam The Hague Airport, is direct aan de A13 gelegen. Op het kaartje kunt u de ligging bekijken.

Vanuit alle richtingen neemt u afslag Rotterdam Airport (afslag 11). Daarna volgt u de borden.

Plan hier uw reis naar vliegveld Rotterdam. Het vliegveld is gelegen aan het Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP in Rotterdam. Een plattegrond van het vliegveld treft u hier aan.

Met het openbaar vervoer

Vanaf Rotterdam Centraal Station kunt u met de RET naar het vliegveld. De zogenaamde RET Airport Shuttle (lijnnummer 33) rijdt gemiddeld elke 10 minuten van het station naar het vliegveld. De reis duurt zo'n 20 minuten. Voor de vroege vertrekkers is er RET bus B12.

U kunt uw busreis plannen via 9292ov.nl of u belt voor een reisadvies 0900-9292. Het vliegveld is gelegen aan het Rotterdam Airportplein 60, 3045 AP in Rotterdam. Een plattegrond van het vliegveld treft u hier aan.

Met een taxi

U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om met de taxi naar het vliegveld te gaan. Direct voor de ingang van het luchthavengebouw is de taxistandplaats. Laat u bijvoorbeeld rijden door de Rotterdam Airport Taxi of de Rotterdamse Taxi Centrale.